Pin It

UPPSALA. Suedia. Va solicit sustinerea in singura competitie a blogurilor romanesti – Roblogfest! M-am inscris la sectiunea Travel. Astept ca o pozitie de frunte sa ofere blogului mai multa expunere si ma voi bucura pentru eventuali noi cititori!

In 2011, la prima participare, am obtinut pozitia a cincea in top. Din pacate, selectia de bloguri de travel din acest an este foarte saraca. Anul trecut s-au inscris cateva bloguri care mi-au placut. In acest an, insa, am identificat putine bloguri scrise de calatori si numai pe unul singur l-am gasit interesant.

Fiind vorba de un top de popularitate, va invit sa votati in prima etapa 22-27 martie, apoi in etapa finala 28 martie – 3 aprilie. Lista de bloguri travel este aici, iar aici puteti vota Amplecat.ro.

1. CONT

Contul de anul trecut ramane valabil. Daca ati uitat parola, puteti tasta adresa de e-mail in pagina de recuperare. Daca nu aveti cont, va puteti crea unul in 30 secunde la aceasta pagina, apoi confirmati, apasand pe linkul primit pe email.

2. LOGIN

Va identificati in pagina de login.

3. VOT

Votati direct in pagina blogului, apasand butonul “Voteaza-ma” din stanga-jos a ecranului.

Va multumesc!

PS: Momentan iau o portie de Europa, in sanatoriul din Uppsala. Imi vizitez sora. Dupa 2 ani de Asia de Sud-Est si Oceania imi face bine putina racoare si un ghost town scandinav, cu liniste si fara oameni pe strada. Imi incarc bateriile – dimineata in padure, la tumulii vikingi din zona, iar dupa-amiaza in oras, la Nordiska Afrikainstitutet, unde au o multime de materiale interesante. Urmatoarea destinatie, in aprilie, va fi Libanul. Apoi ma intorc in Indonezia pentru ultimele insule majore din arhipelag pe care nu le-am vizitat: Sumatra, Kalimantan si Sulawesi, iar dupa aceea mai vedem incotro.

Votati Big Bule!

Pin It
Tags: , ,
15 comentarii la “DE VOTAT: Amplecat.ro in festivalul blogurilor romanesti”
 1. sasha says:

  super tare. succes 🙂

 2. Corina says:

  votat din convingere 🙂

 3. Bradut says:

  Esti favoritul meu. Succes!

 4. sabisimo says:

  Mult succes, sanatate si inca multe calatorii !!!

 5. petcu rodica says:

  DIN CONVINGERE

 6. Mihai says:

  Success Horica !

 7. Ilenuka says:

  Votat si la multe plaiuri noi!

 8. Daniela says:

  Neata, gata am votat din nou si pentru finala…..
  Astept sa te vad si la Paris, nu sunt eu un ghid foarte bun, dar tu ai experienta in a sti ce e interesant de vazut.
  Pe foarte curand!!!

 9.  
Adaugă un comentariu: