Pin It
Haide sefu' la Motor Gila!

Haide sefu’ la Motor Gila!

SOLO. Insula Java. Indonezia. De vreo saptamana este balci in Solo. Se pregateste importanta serbare religioasa a Sekaten-ului. In piata mare Alun Alun Utara, dintre palatul regal Kraton Kasunanan si Marea Moschee Masjid Agung s-a instalat vacarmul unui parc de distractii tipic javanez: cersetori punkisti cu mandolina, manele dangdut, case horror cu femei spanzurate, distorsiuni extreme de la caruseluri, cacofonie totala de la animatorii cu microfoane, avand delay-ul dat la maxim, multi gura-casca si vata pe bat.

In mijlocul balciului se afla atractia cea mai tare: “Tong Setan” adica “Butoiul Satanei”. Sunt fan! Le dau bani de fiecare data la “satanistii” pe motociclete. Cu conditia sa mi-i culeaga direct din mana. Dar sa nu zboare din butoi.

Uitati-va si voi la baietii astia! Dati sonorul la maxim si selectati Full Screen-High Definition.

Dupa cum va imaginati, echipamentul de protectie nu este obligatoriu, nici pe strada, nici in butoiul Satanei. Motociclistii au o placere deosebita in a-si pune picioarele pe ghidon (min 03:00, min 04:30) sau in a trece linia de securitate catre privitori.

Fiti pe faza cand vine si biciclistul dupa ei! 🙂

Pin It
Tags: , , , , , , , , , ,
Un comentariu la “Adrenalina indoneziana: Butoiul Satanei (VIDEO)”
  1. Big Bule says:

    Amicul meu Matt a filmat pe baietii care atrageau lumea in butoi. Amandoi am fost fascinati de efectul de delay al tipului de la microfon. Nu se intelege absolut nimic din ce spune.

    Din pacate nu se poate capta volumul infernal si vacarmul din targ. Orisium va puteti delecta cu acest super-efect indonezian! 🙂

    http://youtu.be/JlCLc3dl15A

  2.  
Adaugă un comentariu: