Pin It

JAYAPURA. Insula Papua. Indonezia. Un post scurt. Maine dimineata la prima ora intru in Papua Noua Guinee pe uscat prin vama dintre Jayapura si Vanimo – cele doua orase “gemene” aflate de cele doua parti ale granitei. Viza de PNG este valabila doua luni, care oricum nu sunt suficiente pentru a vizita lumea celor peste 5000 de triburi si 820 de limbi vorbite. Incerc sa profit cat mai mult de aceasta viza, daca nu vor fi probleme de securitate. Vad pe parcurs.

Nu stiu cand voi avea internet din nou. Este scump si rar in PNG. In principiu voi incerca sa intru online cel putin odata pe saptamana. Dar lucrurile sunt imprevizibile aici. Pana atunci voi trimite update-uri doar prin SMS, deci fiti cu ochii pe coloana Twitter din dreapta blogului.

Vanimo nu are legatura pe uscat cu alt oras, singura cale de iesire este pe mare sau cu avionul (exorbitant). Dupa ce ies din Vanimo, imi propun sa ajung in Wewak, iar de acolo sa urc pe fluviul Sepik. Pe 14-15 august zbor in muntii centrali pentru a prinde festivalul din Mt. Hagen, daca liniile aeriene vor functiona. Acolo am cateva contacte de pe Couch Surfing. Pana public un post nou (am si cateva restante cu Papua indoneziana), va invit sa va delectati cu o galerie foto de la un festival din Papua Noua Guinee (click aici).

All the best from Papua!


Pin It
Tags: , ,
Un comentariu la “Papua Noua Guinee”
  1. Mihai says:

    Distractie placuta si bafta multa!

  2.  
Adaugă un comentariu: