Pin It

KALABAHI. Insula Alor. Indonezia. M-am uitat azi prin colectia de imagini din Timor si am descoperit aceasta fotografie realizata de amicul Ionut in piata din Niki Niki. Expresia de pe chipurile celor doi localnici este unica.

Barbat si femeie in Niki Niki, Timor

Barbat si femeie in Niki Niki, Timor

Ar putea fi sot si sotie. Nu stiu ce asteptau cei doi, la ce se gandeau stand pe bordura, ce impresie au avut vazand trei bule umbland prin piata.

Barbatul sta intr-o pozitie tipica pentru Asia de Sud-Est. Toata lumea se odihneste astfel. De multe ori daca un localnic vine sa imi vorbeasca, dupa ce incepe dialogul se aseaza astfel in fata mea si isi impreuneaza mainile semn ca ma asculta.

Barbat din Timor

Barbat din Timor

Femeia inoada o tesatura. In satele din Timorul indonezian foarte multi oameni poarta inca costume traditionale, lucru care nu se mai intampla in Timorul de Est. Pe asfaltul de langa femeie se vad urmele rosii ale scuipatului de nuci betel.

Femeie din Timor

Femeie din Timor

Figurile vazute in Indonezia sunt deosebit de expresive. Este suficient sa iesi pe strada si imediat intri in acest spectacol al chipurilor de oameni obisnuiti.

Pin It
Tags: , , , , , , , ,
4 comentarii la “Doua chipuri din Timor”
 1. Exceptionale portrete!

 2. pax says:

  Genial “ganditoru din Niki Niki”, a vazut multe, stie, da nu spune. Da spune.

 3. GEO STROE says:

  Foarte interesant, inedit ?i special

  Felicitari!!!!!!

  Geo Stroe, Fundatia Academia DacoRomân? TDC

 4.  
Adaugă un comentariu: