Pin It

CIMAHI. Insula Java. Am ajuns intr-un mic orasel militar de langa Bandung. Aici este sezonul de jeruk Bali, adica al “portocalelor balineze” (pomelo, dupa cum este cunoscut fructul in Romania). Este plin de tarabe cu portocale balineze proaspete. Chiar daca nu foarte puternic, parfumul de pomelo este special.

Imi place la nebunie textura carnoasa si gustul sucului rosu. Pentru indonezieni, care altminteri isi iau vitamina C doar din ardeiul iute, acest fruct este o adevarata bomba nutritiva. Cand vad taraba cu pomelo nu ma pot abtine. Imi cumpar o imensa portocala balineza si mananc toata ziua. Delicios!

Vanzatorul de portocale balineze

Rifka, prietena mea din Cimahi, pozeaza cu o palarie exotica

Delicios

Carnea rosie de portocala balineza

Pin It
Tags: , , , , ,
2 comentarii la “Pomelo, portocala balineza”
  1. Bradut says:

    Foarte frumos ceea ce faci. Drum bun.

  2.  
Adaugă un comentariu: